Een korte kennismaking

Sinds 1998 ontwikkelt, produceert en levert Nieuwenhuis Corporate Fashion verschillende corporate fashion collecties aan een diversiteit van bedrijven en organisaties. Naast onze eigen, zelf ontwikkelde modellen, leveren wij ook standaardcollecties van diverse merken. Op deze manier kunnen wij een kledingpakket aanbieden dat volledig aansluit aan de wensen, werkzaamheden, of werkplek van de klant.

Travel Suit

Al ruim 9 jaar produceert NCF haar eigen lijn met kleding in Travel Suit kwaliteit. Wat is begonnen met een enkel stuk is inmiddels met meer dan 50 items uitgebreid tot verreweg de grootste Corporate Travel Suit Collectie van Nederland!

Onze Travel Suit collecties kennen onbegrensde mogelijkheden en zijn naast de basiskleuren navy, zwart, en grijs, ook leverbaar in een keuze uit diverse prints of uw eigen dessin/ beeldmerk.

Travel Suit kleding kenmerkt zich met optimaal draagcomfort, is ademend, kreuk- en pillingvrij en gemakkelijk in onderhoud.

The Corporate Identity Concept

Naast onze lijn met Travel Suit items specialiseert NCF zich ook in pakken van wol/polyester kwaliteit. Eveneens verkrijgbaar in een diversiteit van stoffen en modellen. Voor ieder wat wils!

Contact

Zoekt u kleding voor uw bedrijf maar komt u er even niet uit? Onze collega’s staan graag voor u klaar!

contact@nieuwenhuisfashion.nl
0174-281332

Kijkt u ook eens op www.NCFC.nl

 

Aangenaam professioneel!