Leveringen

Artikelen zichtbaar op deze website zijn niet uit voorraad leverbaar; de artikelen worden bij de desbetreffende leverancier besteld. Bestellingen worden verzameld om kosten en de belasting op het klimaat zo laag mogelijk te houden. Daarom hanteren we maximaal twee bestelmomenten per week.

De levertijd van orders bedraagt, bij beschikbaarheid van de artikelen, circa 7 werkdagen. Verder worden alle bestellingen en leveringen zorgvuldig verwerkt conform het ISO 9001 systeem.

Het kan voorkomen dat u een artikel gekocht heeft wat niet beschikbaar is, of in backorder staat. In dit geval zullen wij contact met u opnemen om tot een passende oplossing te komen. Tevens zijn de artikelen op deze website niet gegarandeerd naleverbaar. Een fabrikant behoudt zich het recht om een collectie aan te passen en/of te verwijderen.

Wearbasics.nl levert uitsluitend B2B. De prijzen die op de website getoond worden, zijn dan ook exclusief btw. Het consumentenrecht is niet van toepassing op bestellingen via Wearbasics.nl. De retourregels kunt u hieronder raadplegen.

Retouren

Artikelen kunnen retour mits ongedragen, ongewassen, in originele verpakking en met eventuele kaartjes aangehecht. U kunt uw retour gefrankeerd en binnen 14 dagen na ontvangst retour zenden naar onderstaand adres:

Nieuwenhuis Corporate Fashion
Naaldwijkseweg 6B
2291PA Wateringen

Het retourformulier dient volledig ingevuld in het pakket bijgesloten te worden. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en dient daarom zorgvuldig de track en trace te bewaren.

Retouren worden binnen 5 werkdagen verwerkt. Terugbetaling via MultiSafePay duurt ongeveer twee extra werkdagen. De retourbetaling wordt gestort op de rekening waar de order mee betaald is.

LET OP! Tenzij anders overeengekomen berekenen wij bij retourzendingen handelingskosten per artikel. Bij orders <€75,00 exclusief btw bedraagt dit €2,50. Bij orders >€75,00 exclusief btw bedraagt dit €5,00.