Een korte kennismaking  

 
Al meer dan 21 jaar ontwikkelt, produceert en levert Nieuwenhuis Corporate Fashion een luxe corporate fashion collectie aan een diversiteit van bedrijven en organisaties. Eigen modellen en patroonontwikkeling bieden ons de gelegenheid om met onze collecties snel  te laten aansluiten op het actuele modebeeld en de wensen van de klant. Tevens stellen zij u in de gelegenheid alle modellen uit onze collectie uit te voeren in een diversiteit aan kwaliteiten en kleuren.  Afgestemd op de werkzaamheden, werkplek of uw corporate image.  

 

The new corporate identity concept 

De The new corporate identity collectie van  Nieuwenhuis Corporate Fashion kent géén vooraf geconfectioneerde artikelen waarbij kleuren en kwaliteiten al zijn bepaald maar heeft u ruime keuze uit alle modellen uit onze collectie in een variatie aan kleuren en kwaliteiten.

Travel Suit Collection 

Kreukvrij, pilling vrij, ademend en easy care zijn wel de steekwoorden voor onze Travel Suit Collectie. Het grootste assortiment in corporate wear!  Jurkjes, tops, blazers pantalons, rokken en meer in een diversiteit aan kleuren en kwaliteiten. Light, Power of Bonded. 

 

Het Atelier  
Met Het Atelier bieden wij de mogelijkheid tot exclusieve productontwikkeling.  

 

Wearbasics  

The independent corporate fashion store 

Onder de naam Wearbasics vindt u een diversiteit van corporate fashion programma’s van door NCF zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. In tegenstelling tot modellen uit het NCF programma zijn hierin kleurstellingen, kwaliteiten en maatvoering reeds vastgelegd.  

Wearbasics biedt de grootste standaard corporate collectie van Nederland tegen de laagste prijsstelling. 

 

Combinaties tussen het Nieuwenhuis Corporate Fashion en Wearbasics programma zijn vanzelfsprekend mogelijk.   

 

Aangenaam professioneel  

A no nonsense company 

Of u nu kiest voor het  Nieuwenhuis Corporate Fashion concept of een keuze maakt uit ons Wearbasics aanbod, u kunt te allen tijde vertrouwen op optimale expertise en persoonlijke benadering door onze eigen vaste medewerksters. Aangenaam professioneel noemen wij dat.  

Voor ons is het leveren van corporate fashion een vak!  

 

Kwaliteit  

Certificering  

Om kwaliteiten in levering en administratieve afhandeling te waarborgen beschikt Nieuwenhuis Corporate Fashion ook voor 2017 wederom over het ISO 9001 :2008 certificaat. 

 

Kledingconvenant  

NCF is ondertekenaar van het Convenant Duurzame Kleding en Textiel en verbindt zich aan de hierin vermelde afspraken.  

 

NCF Projects  

Logisch logistiek  

Met NCF Projects bieden wij onze relaties met meerdere vestigingen of  een diversiteit aan interne disciplines een eigen bestelomgeving. Binnen een enkele muisklik is uw bestelling geplaatst.